High Tea

High Tea ABBY’s Alkmaar

We hadden gisteren iets te vieren. De prepuber vond de beloning van een High Tea goed genoeg om een overweldigend succes te scoren. Dus op een prachtige Funday naar Abby’s. Dit Grand café is favoriet als we Alkmaar aandoen. Natuurlijk hadden we de nodige vertraging omdat ik behoorlijk verfrommeld wakker werd na mijn dansavondje. Maar ondanks dat werden we allerhartelijkst ontvangen en naar een prachtig plekje met straatzicht gebracht. Heel handig want dan valt er nog iets te kijken als mijn tafelgenootje alle media aan het checken is.

IMG_8383 We konden direct aanvallen want de High Tea werd gelijk uitgeserveerd. Het was heel jammer dat we nog moesten shoppen en dus geen grote tas mee hadden want die warmwater kan was echt té leuk. Allemaal soorten thee van Lipton (hadden we daar laatst niet over gezien bij de Keuringsdienst van Waarde?) Wij zijn echte Rooibos liefhebbers.

IMG_8390 IMG_8392

En toen kwamen er maar liefst drie schalen met heerlijkheden op tafel. Een schaal met sandwiches: zalm, rauwe ham en ei met truffel. Een schaal met zoet: croissants, brownie, carrotcake, muffins en boterkoek. En een schaal met een smoothie en kruidkoek met karamel. Daarbij nog een overheerlijk tomatensoepje. We hebben gesmuld en zijn daarna met een enorme klots buik van alle thee de stad ingetrokken om lekker te winkelen. Een echte FUNDAG!

IMG_8387 De geweldige kan komt van de TICA.

abby High Tea aan te bevelen! 19,95 p.p. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s