Smoothie Challenge Viv (Dag 15/16)

We zijn bijna op de helft. Vriendin L. is afgehaakt en ik moet het dus alleen verder doen. Prepuber griezelt van alle kleuren smoothies die ik ’s ochtends juice of blend. En ik af en toe ook maar als je ergens aan begint maak je het af heb ik vroeger geleerd. Dus tot in den treuren smoothie’s. Vanochtend is de prepuber aan het experimenteren gegaan. Heerlijk….! Met een stukje melkchocolade (over gezond hebben we het dan maar even niet).

smoth14

* Ingrediënten dag 15
2 appels (golden delicious)
3 paksoi bladeren
1 stengel bleekselderij
½ komkommer
½ limoen (geschild, het wit er nog aan)
¼ ananas
handjevol ijsklontjes

Juice alle ingredienten, begin met een appel en eindig met een appel en daarna de ananas. Schenk de juice in de blender en mix samen met de ijsklontjes in ongeveer 30 seconden tot een romig geheel.

* Waarom deze juice goed voor je is
De bladeren van de paksoi zijn net iets pittiger dan bijvoorbeeld spinazie en zitten boordevol chlorofyl. Chlorofyl of bladgroen is een fantastische bron van antioxidanten. Denk hierbij aan vitamine A, C en E. De antioxidanten helpen om vrije radicalen (schadelijke moleculen) te neutraliseren en zo de gezonde cellen te beschermen. Chlorofyl werkt ook ontsmettend en zorgt voor de aanmaak van rode bloedcellen. De witte stelen van de Paksoi zijn heerlijk sappig en makkelijk te juicen. Geniet ervan!

Bron: Viv Online

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s