Spending Cleanse update…..

We zijn halverwege de Spending Cleanse. Het is eigenlijk best goed te doen. We zijn nog niet verhongerd, heb nog geen deurwaarder gezien, we ruiken nog fris en kunnen de bips nog afvegen….

Natuurlijk zijn er af en toe weg wat lastige momentjes….

Zo was ik gisteren aan de wandel (want ja…. dat doe je als je geen geld uit mag geven) en werden er langs de weg verse aardbeitjes aangeboden. Even twee doosjes meenemen… Lekker voor bij de lunch… Vriendin J. tikte mij op de vingers en herinnerde mij aan mij challenge waar ik haar zo enthousiast over verteld had. Snotver…. Toen we daarna langs de viswinkel liepen en ik ook daar voorbij moest lopen…. besefte ik wel ineens hoe makkelijk ik toch altijd van alles lekkers op een dag meeneem terwijl ik tijdens de lunch toch echt nog genoeg op tafel heb.

Gistermiddag kwam een vriendelijke dame aan de deur collecteren. Even de knip pakken riep ik vrolijk. Op mijn weg daarheen bedacht ik tot mijn schrik dat ik ook daar dus geen geld aan uit mag geven. Gossie….. Maar ik ben sterk en ga dit volhouden! Ik ben dus teruggelopen en heb gezegd dat ik geen kleingeld in huis heb. Ik schaamde mij best maar gelukkig was het geen collectie voor de Hartstichting of het Wilhelminafonds.

Mijn Marktplaats verslaving wordt ook danig op de proef gesteld. Uit automatisme tikte ik een aantal zoekwoorden in die nog op mijn verlanglijstje staan. En wat denk je??!! Nu stonden die geweldige Sis Sit stoeltjes te koop waar ik al zolang naar op zoek was. Ik heb gelijk een mail gestuurd dat ik ze wilde overnemen. Echt jammer dan van die challenge….. Een paar uur later… nog geen reactie en bij het checken van de advertentie bleek deze verdwenen…. Zou ik het dan gedroomd hebben? Normaal zou ik echt ziek zijn…. Nu was ik opgelucht want mijn challenge stond nog HA…

Vanavond viert vriendin C. haar verjaardag. Dat is dan ook weer even zo’n dingetje. Hoe ga ik dat oplossen. Ik heb al een ideetje. Ga ik nu niet vertellen anders is het geen verrassing meer…..

Zit ik alleen nog met de inschrijving van de huttenweek die donderdag betaald moet worden!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s