DEN BOSCH….

Een tijdje terug ging ik voor het eerst alleen met mijn pre-puber een weekendje weg. Het werd Den Bosch. We zijn samen via Booking.com op zoek gegaan naar een leuke plek om te overnachten. Comfortabel en midden in het centrum was een voorwaarde. En aangezien ik niet zo gecharmeerd ben van grote hotelketens zijn we gaan zoeken op B&B’s. Daar sprong De Bossche Suites met kop en schouders boven uit. Aangezien we dezelfde dag nog wilde vertrekken hadden ze ook nog een leuke last minute aanbieding. Tas inpakken en wegwezen.

bossche3

Bij De Bossche Suites werden we heel vriendelijk onthaald door de gastvrouw en naar hun garage gebracht. Wat een luxe! Daarna werden we rondgeleid in hun prachtige pand midden in het centrum. We zijn samen even lekker op de luxe boxspring gaan jumpen als twee! kinderen zo blij. Wat een weelde…. Daarna gelijk het gezellige Bossche centrum ingetrokken. Natuurlijk eerst linea recta naar Bakkerij de Groot vlakbij het station voor een BOSSCHE BOL! De rij stond helemaal op straat om de bollen af te halen maar wij hebben onze bol in de gezellige tearoom genuttigd. Heerlijk maar als je hem op hebt ben je wel een beetje missssselijk….

bossche5bossche6

Natuurlijk had de pre-puber alleen maar oog voor alle hysterische kledingzaken en blingbling winkels maar soms wist ik toch stiekem de wat leukere achterafstraatjes in te piepen waar heel bijzondere winkeltjes te vinden zijn. Een perfecte shopstad.

Terug in de B&B onze veroveringen bewonderen. Opfrissen en omkleden en op naar de gezellige Korte Putstraat. Deze ligt om de hoek van de B&B. De gastvrouw raadde ons aan daar een leuk restaurant te zoeken. En die vonden we… IN DEN ZEVENDEN HEMEL. Gezellige bistro met een heel uitgebreide kaart en levendig terras waar je fijn het flanerende publiek kunt bekijken. Jammer alleen dat er veel rokers op het terras zaten.

zevenden hemel

De volgende dag moesten wij jammer genoeg, na een fantastisch ontbijt op de kamer, alweer huiswaarts. Den Bosch is echt een aanrader. Zelfs met een ongeïnteresseerde puber… Binnenkort gaan we naar Zwolle.

Misschien een leuke tip voor dit ‘vrije’ Hemelvaartsweekend. GENIET!

 

 

Advertenties

2 gedachten over “DEN BOSCH….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s