chocolade

I’M AT TONY’S…..

Via Facebook nodigde Tony Chocolonely zijn trouwe fans uit om op 5 of 6 juni bij hun langs te komen om de twee nieuwste repen te komen proeven.

Nieuw zijn: Melk, Coffee, Crunch en Puur, Merinque, Kers.

Niet alleen maken zij zááááálige fairtrade chocolade maar hun hele uitstraling is er één om heel vrolijk van te worden. Dus wilde ik graag eens een kijkje nemen in hun kékke kantoor op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Samen met vriendin C. op naar The Big City.

We werden allerhartelijkst ontvangen door de medewerkers van Tony met koffie, thee, Chocolonely chocomelk en natuurlijk de nieuwe smaken chocoladerepen. Na deze heerlijke break kregen wij een korte rondleiding door kantoor en in de ruimte waar alle ingrediënten voor de repen bedacht en getest worden. We hebben zelfs al een sneak preview gekregen van de chocoladeletters die er eind van het jaar gaan komen. Dat wordt weer een knaller!IMG_9112 IMG_9110 IMG_9109

Bijzonder om te zien dat al die leuke medewerkers met zoveel enthousiasme en passie voor het bedrijf werkzaam zijn. Dat moet mede de reden zijn voor het enorme succes van Tony’s.

IMG_9113 IMG_9116

Dan natuurlijk nog de chocolade…..

Ik ben een enorme fan van pure chocolade dus ging mijn voorkeur uit naar de Puur, Merinque met kers. Niet te zoete maar toch volle pure chocolade met knisperige merinque stukjes die in je mond smelten waarna je het zuurtje van de kers proeft.

De melk, coffee, crunch is zeker ook een topper. Volle romige melkchocolade met knappertjes erin en als de chocolade gesmolten is op je tong blijven er korreltjes koffie achter die een bijzondere smaaksensatie geven.

IMG_9123 Te koop bij o.a. de Wereldwinkel en Marqt.

Bij het afscheid moesten wij nog even op de foto en kregen we ieder de twee nieuwe repen mee. Bedankt daarvoor en voor het leuke kijkje bij jullie in de keuken 🙂

tony24

Op vrijdag 6 juni ben je ook nog van harte welkom bij Tony tussen 9.00 en 18.00 uur.

Een post die al eerder over Tony Chocolonely is geplaatst vind je hier.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s