ZWOLLE #1

Dit weekend waren wij, de damespuber en ik, naar Zwolle. We mochten logeren in het huis van mijn zus. Op een prachtige plek in Zwolle. En… we hadden een missie…. Schoolspullen kopen. Meer dan shoppen kun je ook niet met een puber dus die mooie stadswandeling doe ik dan maar een andere keer. Shoppen werd het tot ik er bijna bij neerviel. Zij dartelde overigens nog wulps rond na zo’n dagje…..

zwolleIk ben niet zo dol op autorijden en dit was een pittig eindje maar…. we zijn er bijna….zwolle1Drankje voor onderweg. Enigszins ‘gezond’.

zwolle2 zwolle22 Le Perron, heerlijk brood!zwolle3 Mooi stadsgezicht van de Hanzestad. Prachtig weer… wat willen we nog meer.zwolle9 zwolle8 Waanders boeken gevestigd in de Zwolse Broerenkerk. Een geweldige locatie met een ongekend aanbod en je kunt er in de brasserie een hapje of drankje nuttigen. De Tourist info is hier ook gevestigd.zwolle11 Even een versnapering bij La Place. Niet moeilijk doen met een puber… Snel en veel eten graag..zwolle7 zwolle5 Dille & Kamille zwolle6 zwolle4 Zoveel leuke hebbedingen maar ook handig keukengerei. Deze ieniemienie cupcakevormpjes zijn te cute…. Eh mam…. niet te lang hoor in deze winkel….zwolle13 En dan ons doel. Schoolspullen voor de puber. Daar kun je prima voor terecht bij de Schoolcampus van V&D. zwolle14zwolle15 Of natuurlijk…. de HEMA. Wat hebben die een geweldige schoolcollectie! Missie geslaagd!! zwolle10Leuk, deze ‘Loesje’ agenda… vond ik dan…zwolle16zwolle17 Een all you can eat sushi restaurant is altijd oké voor een veelvratende puber. Dus werd het Itoshii op de Melkmarkt. Heel modern bestellen…. Als ik eerlijk ben heb ik weleens lekkerder sushi gegeten maar mijn tafelgenote was aan het smullen.zwolle20 En na het eten op naar Pathé theater De Kroon. Waar we de vrolijke film Walkin on Sunshine hebben gezien. Pas op…. ze zingen in die film.zwolle18Na een heel lange nacht slaap vanochtend een ontbijtje met wat spullen die ik nog snel van huis had meegegrist. Ik heb namelijk een bloedhekel aan boodschappen doen dus daar had ik dit weekend eens geen zin in. Best oké… verse ananas met toastjes brie en hagelslag, zwarte bessen sap en thee.

Wij hebben een topweekendje gehad. Zwolle is een geweldige stad, leuke winkels, goede sfeer, veel restaurantjes etc. Volgende keer hoop ik een paar hotspots voor grote mensen 🙂 met jullie te delen.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s